Ο Α.Ο.Χανιά αξιοποιεί τη διακοπή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2 και έκλεισε δύο φιλικές αναμετρήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε οι παίκτες να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση.
Το Σάββατο (11/2, 15.00), ο Α.Ο.Χανιά θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Μουρνιών τον πρωτοπόρο της Α' ΕΠΣΧ Κισσαμικό, σε ένα δυνατό τέστ και για τις δύο ομάδες. Την Κυριακή (12/2,15.00), ο Α.Ο.Χανιά θα δώσει νέο φιλικό ματς με αντίπαλο των Ίκαρο Μουρνιών. Ο Γιάννης Περάκης αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής των παικτών του, στα δύο αυτά φιλικά ματς.
Οι "μπλε" μέσα στην ατυχία τους για το γεγονός ότι έχει διακοπεί το πρωτάθλημα, στάθηκαν τουλάχιστον τυχεροί για το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν επίσημα ματς για τα τοπικά πρωταθλήματα Χανίων, λόγω του χορού της ΕΠΣΧ, συνεπώς ο ΑΟΧ βρήκε αντιπάλους για φιλικά.



