ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρήσεις στο Δειλινό

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική έχει ξεκινήσει για το Δειλινό.

 

Το… μενού, ωστόσο, δεν περιλαμβάνει μονάχα προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις. Οι πρωταθλητές Κρήτης, έτσι, ανακοίνωσε τα "διαζύγια" με τους Ζαχαρία Παντερή, Γιώργο Ζάγκλα, Χρήστο Δεσποινιάδη και Φαμπιάν Σαίξ.

Οι τέσσερις παίκτες δεν μπορούσαν να συνεχίσουν στον ηρακλειώτικο σύλλογο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αναλυτικά: «Το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές Ζαχαρία Παντερή, Γιώργο Ζάγκλα, Χρήστο Δεσποινιάδη και Φαμπιάν Σαίξ για όσα προσέφεραν στην ομάδα καθώς είχαν κομβικό ρόλο και συμβολή στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ....

Ο Ζαχάρης υπηρέτησε την ομάδα για 2 χρόνια και αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή και δασκάλου για τους νεότερους αθλητές... Ο Γιώργος ήταν η ψυχή της ομάδας με την γνωστή τρέλα που κουβαλάει και με την εμπειρία του έδωσε ότι είχε και δεν είχε για την επίτευξη των στόχων του σωματείου!

Ο Χρήστος για 3 χρόνια ήταν από τα μόνιμα μέλη του ρόστερ της ομάδας καθώς αποτελεί έναν εργάτη μέσα στο παρκέ... Τέλος, ο Φαμπιάν εκ Γαλλίας ορμώμενος κατάφερε φέτος να αγωνιστεί με την ομάδα μας και να προσθέσει δύναμη και όγκο στην ρακέτα...

Δυστυχώς και οι 4 λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να συνεχίσουν στην ομάδα μας και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, καλή συνέχεια σε ότι και να κάνετε και θα ανήκετε για πάντα στην οικογένεια του Δειλινού!!!».