31Δευ082015
schetakis_black_decker

Με 9 ή 10 ομάδες το φετινό πρωτάθλημα

Messara Deilino Mpountoulogloy

Ενώ πέρυσι συμμετείχαν 7 ομάδες, στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ οι ομάδες θα είναι 9 (σίγουρα) ή ακόμα και 10. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι παρόμοιο με το προπέρσινο αφού θα συμμετάσχουν και ομάδες Νέων.

Add a comment

H "βίβλος" των πρωταθλητών Κρήτης

Kydon protathlites 1

Διαβάστε ποιοι έχουν κατακτήσει τα 47 πρωταθλήματα μπάσκετ Κρήτης, από το 1969 που ξεκίνησε ο θεσμός και συδιοργανώθηκε από Κρήτη και Δωδεκάννησα και από το 1987 που η διοργάνωση ανήκει αποκλειστικά στην ΕΚΑΣΚ (φώτο: George Solanakis).

Add a comment

Επιβεβαιώθηκε η τιμωρία για τους δύο της Μεσσαράς

Όπως έγκαιρα σας είχε ενημερώσει το athlitiko.gr, δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Μεσσαράς, οι Γρηγόρης Κατσαπρακάκης και Διογένης Δαριβιανάκης τιμωρήθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΚΑΣΚ για επεισόδια που προκάλεσαν στον πρώτο τελικό με τον Κύδωνα.

Add a comment

Κράτησαν τα δελτία δύο παικτών της Μεσσαράς

Η ένταση που δημιούργησαν κάποιοι από τους παίκτες της Μεσσαράς λίγο πριν το τέλος του πρώτου τελικού μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ με τον Κύδωνα Χανίων στο κλειστό του Κλαδισού δεν πέρασε απαρατήρητη (πώς άλλωστε) από το διαιτητικό δίδυμο.

Add a comment

Με Μεσαρά ο Κύδωνας!

Ο κύβος ερίφθη και μάλιστα, επεφύλασσε (μίνι) έκπληξη. Ουσιαστικά, η Μεσαρά επικράτησε με 3-2 νίκες του Δελινού, έπειτα από σειρά θρίλερ και θα παίξει με τον Κύδωνα στους τελικούς της ΕΚΑΣΚ, για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Add a comment

Σάββατο (28/3) βράδυ ο αντίπαλος του Κύδωνα

Επιτέλους, ο Κύδωνας Χανίων θα μάθει τον αντίπαλό του στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ. Δειλινό και Μεσαρα΄αναμετρώνται το Σάββατο (28/3) στις 19:00 στον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό.

Add a comment

"Zωντανό" το Δειλινό - 2-2 με Μεσαρά!

Ο Κύδωνας Χανλιων θα περιμένει λίγο ακόμα για να μάθει τον αντιπαλο του στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ. Το Δειλινό έσπασε την έδρα της Μεσαράς και έκανε το 2-2 στους δραματικούς αυτούς ημιτελικούς.

Add a comment

stavros-legea

  • Tzelalis
  • Tzelalis
Σταυρος Spor