Άρθρα

Επισημοποιήθηκε του Μαζιώτη

Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ του athlitiko για τη συμφωνία του Άκη Μαζιώτη με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του.

Ο δυναμικός μέσος ανήκει και επίσημα πλέον στην οικογένεια του ΣΥΝΚΑ και τη νέα σεζόν θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Θανάση Κολιτσιδάκη.

Αυτή είναι η 3η μεταγραφή του ΣΥΝΚΑ και έπεται και συνέχεια!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στην τρίτη της μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας, κινούμενη με… αστραπιαίες κινήσεις!

Το «μηχανάκι» στην μεσαία γραμμή του Α.Ο. Παλαιόχωρας, Άκη Μαζιώτη, απέκτησε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την πρώην ομάδα του.

Η παρουσία του Μαζιώτη στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Α.Ο.Π. ήταν πληθωρική στο χώρο του κέντρου και είχε ρόλο κλειδί στην καλή πορεία των νεοφώτιστων.

Ο 27χρονος μέσος έχει… κάτι παραπάνω από εμπειρία και παραστάσεις από πρωταθλήματα παραπάνω κατηγοριών και προφανώς και από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας αγωνιστεί σε Άγιο Ιερόθεο, Ένωση Ερμιονίδας, Πλατανιά, Πανηλειακό, Αστέρα Μαγούλας, Άτταλο, Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων (αρχηγός της ομάδας), Νέστο Χρυσούπολης και Κόρινθο, προτού έρθει στην Παλαιόχωρα.

Άκη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην ομάδα μας!