Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Με Κουσκουνά στα Σπάτα

Το νέο και σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΧ/Κισσαμικού, ο Νίκος Κουσκουνάς, βρίσκεται στην αποστολή της χανιώτικης ομάδας για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων (13/01, 15:00).

Αν και ο Κουσκουνάς μετρά λίγες ώρες γνωριμίας με το νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον ο Αλέκος Βοσνιάδης τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του, λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα. Εξάλλου ο χαρισματικός επιθετικός μέχρι πρόσφατα είχε παιχνίδια στα πόδια του αφού ήταν βασικό στέλεχος της Δόξας Δράμας και δεν προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Έπειτα από πολύμηνη απουσία επιστρέφει σε αποστολή ο Αρναούτογλου, ενώ "παρών" είναι και ο Τεγούσης, που απουσίασε λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Αντίθετα, δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Σάλιακας και Καραγεώργης, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σελινιωτάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΑΟΧ/Κισσαμικού είναι η εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Γκίνη, Μουμίν, Σιμόν, Αρναρέλλης, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Κουσκουνάς