Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Συνάντηση με Πετράκη, προχωρά ο σχεδιασμός

Την επόμενη μέρα σχεδιάζει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, καθώς διοικούντες και Γ. Πετράκης είχαν συνάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο με θέμα τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ουσία από αυτή τη συνάντηση είναι ότι ο στόχος της χανιώτικης ομάδας είναι να μπορέσει να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική και ειδικότερα να μπει στη διαδικασία να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Για το θέμα του Πετράκη, δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την παραμονή του και δεν αποκλείεται ακόμα και αυτή την εβδομάδα να ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία ανάμεσα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τον ίδιο τον 30χρονο τεχνικό.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση της διοίκησης του ΑΟΧ/Κισσαμικού είναι να μπορέσει να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών που έφεραν την ομάδα φέτος στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μεταξύ αυτών των παικτών, περιλαμβάνονται και αυτοί που δεν συμμετείχαν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ο Ξύδας και ο Τόλι, που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν.

Σίγουρα, στον ΑΟΧ/Κισσαμικό δεν έχουν… εγκαταλείψει τις ελπίδες για συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ την αμέσως επόμενη περίοδο, όταν μάλιστα σήμερα είναι να διεξαχθεί το ΔΣ από το οποίο θα προκύψουν νεότερα, ωστόσο η άποψη που κυριαρχεί είναι ότι πολύ δύσκολα θα "περάσει" η αναδιάρθρωση με τις 20 ομάδες.