ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Πάει και ο Μέρο στο Μαρτινέγκο

Κοντά στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι στο Μαρτινέγκο απέναντι στον Ατσαλένιο βρίσκεται η Παλαιόχωρα. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέριου Θέμελη προπονήθηκαν την Παρασκευή στο πλαστικό γήπεδο του Κολυμβαρίου, με το θετικό να είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες.

 

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτές δεν περιλαμβάνεται ο Καραΐσκος όπως και ο Σπηλιώτης μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχαν και οι δύο.

Από κει και πέρα, το σημαντικό για την Παλαιόχωρα είναι ότι εκδόθηκε το δελτίο του Λευτέρη Μέρο και ως εκ τούτου παίζει κανονικά τη Δευτέρα, αλλά μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό η Παλαιόχωρα να έχει ανακοινώσει άλλες δύο μεταγραφές, αμυντικό και τερματοφύλακα ενώ ανήμερα του αγώνα στο Ηράκλειο θα μπορούσε να έχει υπάρξει ακόμα μία προσθήκη, ενός μεσοεπιθετικού συγκεκριμένα, από ομάδα Γ’ Εθνικής.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Κάντανο με την τελευταία προπόνηση και το απόγευμα μάλιστα θα υπάρξει αναχώρηση για το Ηράκλειο όπου και θα διανυκτερεύσει η αποστολή, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος.