ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Πατάει γερά στα "πόδια" της

Η Παλαιόχωρα ανταποκρίθηκε στο ματς χωρίς αύριο κόντρα στη Νεάπολη, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και τη "μάχη" για την παραμονή στη Γ’ Εθνική.

 

Το παιχνίδι απέναντι στους Λασιθιώτες ήταν κομβικό, ωστόσο ο ΑΟΠ φάνηκε αντάξιος των απαιτήσεων του και πραγματοποίησε τον πρώτο μικρό του στόχο. Μικρός, βέβαια, αποδείχθηκε, επειδή ακριβώς επιτεύχθηκε.

Αν, δηλαδή, η ομάδα του Αστέριου Θέμελη δεν έπαιρνε τη νίκη, το πλήγμα θα ήταν τεράστιο και η σωτηρία θα έμοιαζε με όνειρο θερινής νυκτός. Το σημαντικότερο, πάντως, είναι ότι ο χανιώτικος σύλλογος παραμένει ζωντανός.

Το τρίποντο επί της ΑΕΝ αποτελεί ένα "σκαλοπάτι" για την Παλαιόχωρα, που τη βοηθάει να πατήσει και με τα δύο "πόδια" πάνω του και να συνεχίσει πιο σίγουρα την προσπάθεια της. Τα πράγματα φυσικά εξακολουθούν να είναι δύσκολα, ωστόσο η ψυχολογία έχει ανέβει αρκετά.

Και αυτή η παράμετρος, μάλιστα, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο ενόψει των αγώνων που έρχονται. Ακολουθούν, άλλωστε, δύο δύσκολα σερί εντός έδρας ματς με Ιωνικό και Ατρόμητο Πειραιά, όπου θα κρίνουν πολλά, όσον αφορά στη σωτηρία.

Στην "εξίσωση", βέβαια, για την Παλαιόχωρα πρέπει επιτέλους να μπει και ο παράγοντας έδρα, όπου μέχρι τώρα αποτελεί το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα της. Πρέπει να τον εκμεταλλευτεί για να πάρει τους απαιτούμενους βαθμούς και να κρατηθεί στην κατηγορία.