ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Αρναούτης: Στόχος μας η νίκη με Παλαιόχωρα

Αναφορά, μεταξύ άλλων, στο παιχνίδι που ακολουθεί στην Κάντανο κόντρα στην Παλαιόχωρα έκανε ο Δημήτρης Αρναούτης, μιλώντας μετά το ευρύ 5-0 για την ομάδα του απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά.

 

Ο τεχνικός του Ιωνικού είναι πολύ ευχαριστημένος από την ανοδική πορεία που καταγράφει η ομάδα του στη Γ' Εθνική, θέτοντας πλέον υποψηφιότητα για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. «Πλέον έχουμε ένα ακόμα σπουδαίο ματς κόντρα στην Παλαιόχωρα που στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας αναφορά στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πρώτα απ' όλα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αντέδρασαν πολύ καλά μετά τον άδικο αποκλεισμό μας από τον Εθνικό στο Κύπελλο. Η ζωή, όμως, πρέπει να συνεχίζει και αυτό κάναμε και εμείς. Πήραμε από νωρίς ένα προβάδισμα, όπως θέλαμε στο παιχνίδι, καθαρίζοντας το από την αρχή. Από κει και πέρα, όπως και να ήρθαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει. Δεν κάναμε τίποτα ακόμα και ο δρόμος είναι μακρύς. Πλέον έχουμε ένα ακόμα σπουδαίο ματς κόντρα στην Παλαιόχωρα που στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ματς με ματς και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και ξέρουμε ότι αυτός είναι η δύναμη μας. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και πολύ δουλειά. Το επαναλαμβάνω…».