ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Gillette Unileague: Λος Πιπινιέρος-Άστον Ντίρλα 8-4 (pics)

Με το δεξί κατάφεραν να μπουν στο 2019 οι Λος Πιπινέρος για το τουρνουά Gillette Unileague του Elpisniki.

Μετά από ένα εξαιρετικό και δυνατό παιχνίδι κατάφεραν να επιβληθούν της Άστον Ντίρλα με 8-4 και να δώσουν έτσι συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί στη διοργάνωση.

Los Pipin Aston Dirla

Louka Mayrikiou

Λουκά και Μαυρικίου πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ των Λος Πιπινιέρος

Οι νικητές είχαν καταφέρει από το ξεκίνημα της επανάληψης να έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη, το οποίο διατήρησαν τελικά μέχρι το φινάλε. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Στρατής που πέτυχε... καρέ τερμάτων, καθώς σκόραρε τα μισά (4) γκολ της ομάδας του. Από κοντά βοήθησαν στο σκοράρισμα Μαυρικίου και Λάμπρου που πέτυχαν από δύο γκολ, ο καθένας. Μάλιστα ο τελευταίος είχε ακόμα και έξι ασίστ σε αυτό το παιχνίδι.

Για την Άστον Ντίρλα, ο Χαρή ξεχώρισε με δύο γκολ, ενώ βρήκαν επίσης τον δρόμο προς τα δίχτυα από μία φορά και οι Μανδέλος,Παπαγιαννόπουλος.

Los Pipin Aston Dirla.jpeg2

Πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ τους οι παίκτες της Άστον Ντίρλα

Papagiannopoulos

O Παπαγιαννόπουλος πέτυχε ένα γκολ για την Άστον Ντίρλα

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λος Πιπινιέρος: Σεραφείμ, Μιχαήλ, Βρόντης, Λουκά, Στρατής, Λάμπρου, Μαυρικίου

Άστον Ντίρλα: Φωτόπουλος, Κουμαντζιάς, Παπαγιαννόπουλος, Μανδέλος, Χαρή, Γιαννακόπουλος, Λύτρας, Μπαλασόπουλος, Φαμπρίτσης

Xorto

Εντυπωσιάζει ο νέος χλοοτάπητας, τελευταίας τεχνολογίας, στο γήπεδο του Elpisniki,

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις στο athlitiko παραχώρησαν δύο ποδοσφαιριστές, από την πλευρά των νικητών ο Μύρων Στρατής και από την Άστον Ντίρλα ο Κωνσταντίνος Σμυρλής.

Αναλυτικά:

Στρατής: "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, εμείς είχαμε το προβάδισμα το οποίο καταφέραμε να διατηρήσουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε έτσι τη νίκη. Μας αρέσει αρκετά η διοργάνωση, περνάμε καλά και σε συνδυασμό με το καινούριο γήπεδο, είμαστε ακόμα πιο ευχαριστημένοι".

Stratis

O πρωταγωνιστής του αγώνα Μύρων Στρατής σε φάση από το ματς

Σμυρλής: "Προερχόμασταν από μεγάλη διακοπή λόγω των εορτών, έτσι δεν μπορέσαμε να έχουμε καλή απόδοση στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά περνάμε καλά σε αυτό το τουρνουά καθώς ερχόμαστε σαν παρέα να παίξουμε την μπάλα μας και να το ευχαριστηθούμε. Επίσης και το γήπεδο διαθέτει πολύ καλές προδιαγραφές και μας βοηθάει ακόμα περισσότερο".

Diloseis

Σμυρλής και Παπαγιαννόπουλος στον φακό του athlitiko

Los pipineros 11ada

Πάνω οι Λος Πιπινιέρος και κάτω η Άστον Ντίρλα

Aston Dirla