31Δευ082015

HL: Β' ΕΠΣ Χανίων (28η αγωνιστική)

apollon perivolia2

Παρακολουθείστε φάσεις και γκολ από τρεις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Χανίων, που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Add a comment

HL: Περιβόλια - Γρανίτης 0-3

Παρακολουθείστε τα γκολ της ευρείας και άνετης νίκης του Γρανίτη επί των Περιβολίων, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Χανίων.

Add a comment

HL: Β' ΕΠΣ Χανίων (25η αγωνιστική)

Παρακολουθείστε σε βίντεο, τα γκολ από δύο αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Χανίων, ανάμεσα τους και το ντέρμπι κορυφής της Σούδας, ανάμεσα σε Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και Γρανίτη Αγίας Μαρίνας.

Add a comment

HL: Άπτερα-Δάφνη 7-1 (24η αγωνιστική)

Παρακολουθείστε τα γκολ από την εντυπωσιακή νίκη των Απτέρων επί της Δάφνης με 7-1, για την 24η αγωνιστική της Β' κατηγορίας Χανίων.

Add a comment

HL: Γκολ από την 22η αγωνιστική

Παρακολουθείστε φάσεις και γκολ από τέσσερις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Χανίων που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Add a comment

HL: Γκολ από την 21η αγωνιστική

Παρακολουθείστε φάσεις και γκολ από δύο αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Χανίων που έγιναν το Σαββατοκύριακο (14-15/3).

Add a comment

HL: Γκολ από τη 16η αγωνιστική

Δείτε φάσεις και γκολ από τρία παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Χανίων που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Add a comment

HL: Γκολ από τη 15η αγωνιστική

Δείτε γκολ από τέσσερα παιχνίδια της Β' ΕΠΣ Χανίων. Απόλλων-Ίκαρος Τ. 5-1, Γρανίτης-Δάφνη 4-1, Περιβόλια-Ν.Σαμψών 1-0, Κρητικός Αστ.-Ποσειδών Τσ. 5-1.

Add a comment

HL: Γκολ από τη 14η αγωνιστική

Φάσεις και γκολ από δύο παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣ Χανίων. Ποσειδών Τσ.-Γρανίτης 1-1 και ΑΕ Κυδωνίας- Άπτερα 3-0.

Add a comment

HL: Φωστήρας - Άπτερα 1-1

Στις καθυστερήσεις τα Άπτερα δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Φωστήρα (1-1), με αποτέλεσμα να χάσουν την ευκαιρία να "πιάσουν" κορυφή.

Add a comment

lianopoulos

stavros-legea