Β' Τοπικό - Γενικά

Με Τσιμπρικίδη "καθάρισε" την παραμονή, νέο εμφατικό 3-0 κόντρα στον Ήφαιστο

Μετά τον Θησέα, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας νίκησε με το ίδιο σκορ και τον Ήφαιστο στα Νεροκούρου με το εμφατικό 3-0, αποτέλεσμα που της δίνει ουσιαστικά το δικαίωμα να παραμείνει στην κατηγορία, φτάνοντας πλέον στους 31 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και σε αυτό το παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ της ΑΠ Σούδας, Βασίλης Τσιμπρικίδης που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ και είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που την... οδηγεί εκ του ασφαλούς στην παραμονή.

Ο βραχύσωμος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 23' με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ (0-1), αποτέλεσμα που οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα οι δύο ομάδες. Τα άλλα δύο γκολ ήρθαν στο φινάλε του αγώνα, με τον Τσιμπρικίδη να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του στο 86', ενώ στο 89' ο Λαπάνι έβαλε κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Ήφαιστος Χανίων: Ντουροπολάκης, Τσιτσιριδάκης (70' Νταγκουνάκης), Κουνδουράκης, Παπαδοστεφαάκης, Μανουσάκης (46' Γαρυφαλής), Κοκκινιάς (75' Παπακαστρήσιος), Ντάλλας, Τσίτας, Νικολακάκης, Καλέλλης (46' Αντωνάκης) , Κορωνιωτάκης

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου) : Παπαδομανωλάκης, Καραγιαννίδης, Μαγγέλας (65' Ν. Ράπτης), Πλανάκης,Ποταμίτης, Βεργεράκης (82' Φραγκιαδάκης), Τσένκο (68' Λαπάνι), Ξηράκης (87' Στέφα), Λαβράνος, Τσιμπρικίδης, Μουτσάνι