Γ' Εθνική

"Φιλί-ζωής" σε ΟΦ Ιεράπετρας από Χηνόπουλο

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Βουκολιών και ιδιοκτήτης της εταιρείας "Cretan Daily Cruises", Θανάσης Χηνόπουλος, έδωσε "φιλί-ζωής" στον ΟΦ Ιεράπετρας και όπως ανακοίνωσε η ομάδα θα συμμετέχει κανονικά στη Γ’ Εθνική.

 

Πριν λίγο διάστημα οι πρωταθλητές Λασιθίου με ανακοίνωσή τους ενημέρωναν ότι είναι πέραν των δυνατοτήτων της διοίκησης η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, όμως στο… και πέντε τα πράγματα άλλαξαν.

Οι άνθρωποι του ΟΦΙ προσέγγισαν τον κ. Χηνόπουλου, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στο Λασίθι και αποφάσισε να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας για να μπορέσει να πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΙ με την ευγενή χορηγία της εταιρείας του κ. Χηνόπουλου και την ταυτόχρονη συμμετοχή της στο Δ.Σ. η ομάδα της Ιεράπετρας θα μπορέσει να εκπροσωπήσει το Λασίθι στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι του ΟΦΙ. Αγαπητοί φίλαθλοι του Λασιθίου.

Πριν δύο εβδομάδας σας ανακοινώσαμε ότι εμείς οι διοικούντες τον ΟΦΙ αδυνατούμε να κατεβάσουμε τον ΟΦΙ στη Γ’ Εθνική λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Κάτι που όλοι ξέρομε καλά ότι για τον ΟΦΙ θα ήταν η απαρχή πέτρινων χρόνων, για δε το ποδοσφαιρικό Λασίθι θα ήταν μια βαριά ήττα. Έστω και στο ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ, βρέθηκε λύση και ο ΟΦΙ θα κατέβει στην κατηγορία όπου δικαιωματικά ανήκει.

Η λύση βρέθηκε μετά την ευγενή χορηγία της εταιρείας CHRISSI DAILY CRUISES και την ταυτόχρονη συμμετοχή της στο Δ.Σ. του ΟΦΙ. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ευελπιστούμε και αγωνιούμε για εποικοδομητική συνεργασία, τέτοια που να απογειώσει την ομάδα μας και το Γεραπετρίτικο ποδόσφαιρο.

Αγαπητοί φίλοι του ΟΦΙ, αγαπητοί συμπολίτες, ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ".

Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων είναι πλέον επιβεβλημένη.