Γ' Εθνική

Με Τριανταφύλλου ο Γιούχτας, 2-1 την Παλαιόχωρα

Ο Τάσος Τριανταφύλλου ήταν ο πρωταγωνιστής της φιλικής αναμέτρησης στις Αρχάνες, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε τον Γιούχτα στην επικράτηση με 2-1 απέναντι στην Παλαιόχωρα.

Ο Μηνάς Πίτσος είδε την ομάδα του να έχει πολύ καλό πρόσωπο λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του 5ου ομίλου, ενώ από την άλλη ο Αστέριος Θέμελης μπορεί να "κρατήσει" μόνο την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 15' και στο 48' ο Τριανταφύλλου έδωσε… αέρα δύο γκολ στον Γιούχτα, για να μειώσει στο 65' η Παλαιόχωρα με τον Γκούφα να σκοράρει, έπειτα από "ασίστ" του Πάγκαλου.

Το τελευταίο "τεστ" πριν την πρεμιέρα για την Παλαιόχωρα αναμένεται να είναι το φιλικό με μια μικτή ομάδα του Πλατανιά (παίκτες πρώτης ομάδας και Κ19) το επόμενο Σάββατο (22/09).

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Δημαράκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ραπτάκης, Τζανής, Σταθόγλου, Μαυρομάτης, Τσάτσος, Κουσίδης, Τριανταφύλλου, Ηλιόπουλος.

Μετά το 65' έπαιξαν και οι Κασσωτάκης, Βαρδής, Μανουσάκης, Στρατάκης, Σπηλιωτάκης, Χατζάκης, Σφυρογιαννάκης, Σακλαμάκης.

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Γιούδας (65' Μαυρομιχάλης), Σπηλιώτης (25' λ.τρ. Καραΐσκος), Νικολίτσης, Θεοδωράκης, Κόλα (65' Ζαχαράκης), Μανουσάκης, Κυριλλίδης (60' Τρέκο), Κτιστόπουλος (25' Αναστασόπουλος, 55' Δημητριάδης), Χιντασέλλι, Παλιάτσιος (30' λ.τρ. Γκούφα), Πάγκαλος.