Γενικά Θέματα

Κατσικοκέρης και Λιούρδης οι… "καλύτεροι"!

Katsikokeris-Vravefsi-2

 

Τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή και του καλύτερου τερματοφύλακα κέρδισαν στα βραβεία του ΠΣΑΠ, ο Νίκος Κατσικοκέρης και ο Γιάννης Λιούρδης, διακρίσεις εξαιρετικά σημαντικές για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αλλά και την ομάδα του Πλατανιά!

Katsikokeris-Vravefsi

Liourdis vraVefsi

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Caravel την Δευτέρα (16/1) το απόγευμα, με τον Κατσικοκέρη να κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή από τον Δημήτρη Βέρμπη του Απόλλωνα Σμύρνης και τον Μάριο Σέγγο του Ηρακλή Ψαχνών, που ήταν οι άλλοι δύο υποψήφιοι. "Εύχομαι στον Πλατανιά να κερδίσει την άνοδο. Είναι ένα πολύ καλό σωματείο με καλούς παίκτες και προπονητή και τους εύχομαι τα καλύτερα. Είναι σημαντικό για εμένα που πήρα το βραβείο, το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και την οικογένειά μου", είπε χαρακτηριστικά ο Κατσικοκέρης που παρέλαβε βραβείο και για το γεγονός ότι σημείωσε τη χρονιά που τελείωσε τα περισσότερα γκολ (15) στον Νότιο Όμιλο της Football League 2.

Από την άλλη, μία ευχάριστη έκπληξη προέκυψε με τον Γιάννη Λιούρδη, ο οποίος αναδείχτηκε από τους συναδέλφους του ποδοσφαιριστές, ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της περσινής σαιζόν, γεγονός που τιμά σίγουρα και τον Πλατανιά. "Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Είναι ένα ιδιαίτερο βραβείο για μένα, ευχαριστώ και την ομάδα του Πλατανιά Χανίων", ήταν το σχόλιο του Λιούρδη, που κέρδισε το βραβείο από τους Θανάση Κατσούλη (Απόλλων Σμύρνης) και Νίκο Σταυριανό (Βύζας Μεγάρων).