Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Α' Βοηθειών στα Καθιανά (pics)

 

Το απόγευμα της Κυριακής (15/4) πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Α' Βοηθειών στα Καθιανά για τους προπονητές των ποδοσφαιρικών ομάδων του Ακρωτηρίου.

Εκ μέρους του European Resuscitation Council (ERC) βρέθηκαν οι εκπαιδευτές Στέλιος Λαμπάκης και Γιάννης Κουτράκης οι οποίοι πραγματοποίησαν τη θεωρητική και πρακτική άσκηση στους προπονητές του Ακρωτηρίου, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης συνηθισμένων περιστατικών που χρήζουν άμεσης επέμβασης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (15/4) στα Καθιανά το σεμινάριο AED/BLS και Α' Βοηθειών, σε όλους τους προπονητές των ποδοσφαιρικών ομάδων του Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, Ένωση Θύελλα-Καμίνια και Λέοντες).

Οι εκπαιδευτές Στέλιος ΛΑΜΠΑΚΗΣ και Γιάννης ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ πραγματοποίησαν τη θεωρητική και πρακτική σε όλους τους προπονητές μας, οι οποίοι πλέον διαθέτουν πιστοποίηση από το European Resuscitation Council (ERC).

Στο τελικό μέρος του σεμιναρίου ο γιατρός κ. ΛΑΜΠΑΚΗΣ ενημέρωσε για τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης συνηθισμένων περιστατικών που χρήζουν άμεσης επέμβασης και απάντησε γενικότερα σε όσες ερωτήσεις του έθεσαν οι προπονητές μας.

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες) συνεχίζουν με ευθύνη και αγάπη για κάθε παιδί, να δίνουν όσα περισσότερα εφόδια-γνώσεις μπορούν στους προπονητές μας.

seminario A BOHTHION

seminario A BOHTHION.jpg1

seminario A BOHTHION.jpg2