
Στον Β’ Όμιλο Αθήνας κληρώθηκε η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES, η οποία το τριήμερο 22-24 Ιουνίου ρίχνεται στη μάχη της α’ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Κυριακή20052012

Στον Β’ Όμιλο Αθήνας κληρώθηκε η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES, η οποία το τριήμερο 22-24 Ιουνίου ρίχνεται στη μάχη της α’ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε (το σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου) ο Ιωνικός Νίκαιας.

Σε τουρνουά θα συμμετάσχει αυτό το σαββατοκύριακο (12, 13/5) η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί ενόψει της συμμετοχής της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Ιουνίου.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, χάνοντας με σκορ 10-3 από τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (4/5) το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο τελευταίος φετινός αντίπαλος για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ANEK LINES στο πρωτάθλημα της Α1, με τον Γιάννη Ζαγουράκη να δηλώνει στην ιστοσελίδα του ΝΟΧ ότι το ματς θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το πόλο των Χανίων.

Δεν κατάφερε να εκπληρώσει το στόχο της που ήταν η πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα πόλο παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, στους αγώνες που έδωσε το σαββατοκύριακο (28,29/4) στην Αθήνα.

Μία μεγάλη ανακατάταξη προέκυψε στην 21η και προτελευταία αγωνιστική για την Α1 καθώς η Βουλιαγμένη χάρη στη νίκη της με 8-7 επί του Ολυμπιακού κατέλαβε την 1η στη βαθμολογία και εκτός τεράστιου απροόπτου θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ για τον τίτλο του πρωταθλητή!

Την ανωτερότητα που τον χαρακτηρίζει απέναντι στο Καλαμάκι απέδειξε σε βάρος του το Σάββατο (28/4) το απόγευμα ο Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES, το οποίο κέρδισε με σκορ 10-8, αποτέλεσμα που το υποβίβασε στην Α2 κατηγορία!

Δύσκολο έργο περιμένει την ομάδα παίδων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES στη β’ φάση του πρωταθλήματος, στην οποία θα πάρει μέρος αυτό το σαββατοκύριακο (28,29/4).

Το Καλαμάκι θα είναι το προτελευταίο εμπόδιο για τον Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

O Θανάσης Μαυρωτάς επεσήμανε στις δηλώσεις του ότι ο Εθνικός δίκαια υποβιβάζεται στην Α2 καθώς η ομάδα ήταν εγκαταλελειμμένη από τη διοίκηση.

Την αγωνία του για το ποιες θα είναι οι συνθήκες που θα υπάρχουν τον επόμενο χειμώνα κι αν το κολυμβητήριο Χανίων θα είναι σε θέση να λειτουργεί, εξέφρασε ο Γιάννης Ζαγουράκης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

Εύκολο έργο είχε ο Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES στον αγώνα απέναντι στον Εθνικό, τον οποίο κέρδισε την Τετάρτη (25/4) το απόγευμα με σκορ 10-6 στο κολυμβητήριο Χανίων. Ως εκ τούτου, η χανιώτικη ομάδα έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο β’ γύρο της Α1.
Το ντέρμπι αιωνίων μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής για την Α1 κατηγορία, το οποίο στο σύνολό του θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/4).

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Πάτρα στο παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό, θα επιχειρήσει ο Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES, τον οποίο θα υποδεχθεί την Τετάρτη (25/4) στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας.

Αντίθετα συναισθήματα εξέφρασαν μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές του Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES και του Ν.Ο. Πατρών, Γιάννης Ζαγουράκης και Γιάννης Γιαννουρής αντίστοιχα.

Η επιστροφή του Ν.Ο. Χανίων ANEK Lines σε δράση μετά από ενάμισι μήνα, αλλά και στην φυσική του έδρα μετά από πολλούς μήνες δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Ο Ν.Ο. Πατρών πέρασε νικηφόρα από το κολυμβητήριο Χανίων επικρατώντας του ΝΟΧ με 7-4 για την 19η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Μετά από ενάμιση μήνα διακοπής, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES επιστρέφει σε αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, φιλοξενώντας το Σάββατο (21/4) στο κολυμβητήριο Χανίων, τον Ν.Ο. Πατρών.

Η άρνηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας να ορίσει σε άλλη ημερομηνία τον αγώνα Κυπέλλου του Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES με τον Παναθηναϊκό που ήταν να διεξαχθεί την Τετάρτη (18/4) το απόγευμα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, οδήγησε τη χανιώτικη ομάδα να πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από τη διοργάνωση.

Τους Πανιώνιο, Λάρισα, Παλαιό Φάληρο και Νηρέα Γέρακα κληρώθηκε ν’ αντιμετωπίσει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES για την β’ φάση του Παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27-29 Απριλίου.

Οργισμένη ανακοίνωση για τη σε βάρος του διαιτησία στο καθοριστικό παιχνίδι με τη Γλυφάδα για το πρωτάθλημα πόλο των Νέων Ανδρών, εξέδωσε ο Ν.Ο. Χανίων, κάνοντας ειδική αναφορά στον διαιτητή Ποσποτίκη, που σύμφωνα με τον Χανιώτικο Όμιλο αλλοίωσε το αποτέλεσμα (7-7), θέτοντας τον ΝΟΧ εκτός ημιτελικών.