Άρης Βουκολιών

Διατηρείται "ζωντανός"

Ο Άρης Βουκολιών διατηρήθηκε "ζωντανός" στη μάχη της παραμονής στη Β' ΕΠΣΧ, μετά τη νίκη που πέτυχε την Κυριακή με 3-1 κόντρα στην Υρτακίνα.

 

Η ομάδα του Θοδωρή Μπατιστάκη βρίσκεται στο -6 από την Ασπίδα την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική. Εκεί θέλει μονάχα τη νίκη για να μπορέσει να διατηρήσει τις ελπίδες του.

Το ματς στον Ταυρωνίτη βρήκε τον Άρη μπροστά με 2-0, με τον Γεωργουσάκη να ανοίγει το σκορ με σουτ μόλις στο 5' και τον Νικολαντωνάκη στο 21' να διπλασιάζει τα τέρματα.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου η Υρτακίνα μείωσε με ατομική ενέργεια του Λιτσαρδάκη, όμως ο Νικολαντωνάκης χτύπησε ξανά και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 81' έκανε το τελικό 3-1. Δημιουργός σε αυτή τη φάση ήταν ο νεαρός Δελάκης, που υπηρετεί και την στρατιωτική τυ θητεία αυτή την περίοδο.

Να σημειωθεί ότι η Υρτακίνα έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 75' λόγω τραυματισμού του Βακάκη και ενώ δεν υπήρχε 12ος παίκτης στον πάγκο.

Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Παναγόπουλος - Μπαταγκιώνη

Άρης Βουκολιών (Θοδωρής Μπατιστάκης): Κοκολάκης, Ψαρουδάκης, Μπουρδάκης, Πενταράκης (78' Πατεράκης), Μελετάκης (55' Ουρούκου), Γαλάνης, Σεϊτανίδης (55' Κορναράκης), Μυφτάρι (69' Δελάκης), Γεωργουσάκης, Π. Χότζα, Νικολαντωνάκης

Υρτακίνα (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Βαρδουλάκης, Βακάκης, Γκεγκάι, Κοβάτσι, Αγγελόπουλος, Τζαγκαράκης, Βλησίδης, Μαρτσέλο, Μπομπολάκης, Καστρινάκης, Λιτσαρδάκης