Άρης Βουκολιών

Η διευκρίνιση του Αρη Βουκολιών για την ένσταση

Σε διευκρίνιση αναφορικά με την ένσταση που υπέβαλε για τον αγώνα της 7ης Μαρτίου απέναντι στους Νέους Μινωταύρου και η οποία εκδικάστηκε λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό τη Δευτέρα (25/05) προέβη ο Αρης Βουκολιών.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Η ομάδα των Βουκολιών δημοσίευσε και φωτογραφία με το έγγραφο της ένστασης στο οποίο φαίνεται ότι αυτή κατατέθηκε εμπρόθεσμα, στις 9 Μαρτίου και εντός 48 εργάσιμων ωρών από τη μέρα διεξαγωγής του αγώνα. 

enstasi

Η ένσταση αφορούσε ποδοσφαιριστή των Νέων Μινωταύρου που αγωνίστηκε σε όλο τον δεύτερο γύρο - όπως επισημαίνει ο Αρης - χωρίς να έχει το δικαίωμα αυτό, αφού ήδη έπαιξε μέσα στη σεζόν σε ακόμη δύο ομάδες τοπικού. 

Σύμφωνα με το Αρθρο 11 του Παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ «Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μπορούν να εγγράφονται μόνο σε τρεις (3), το ανώτατο ομάδες (ανεξαρτήτως Εθνικής Ομοσπονδίας στην οποία ανήκουν) κατά τη διάρκεια της περιόδου από την 1η Ιουλίου έως την 30η Ιουνίου του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ποδοσφαιριστής δύναται να αγωνιστεί, σε επίσημους αγώνες, μόνο για δύο (2) ομάδες.»

Η διευκρινιστική ανακοίνωση του Αρη Βουκολιών έχει ως εξής:

Καθώς πολλά έχουν ακουστεί, πολλά ακούγονται και πολλά θα ακουστούν θεωρήσαμε σκόπιμο προς αποκατάσταση κάποιων πραγμάτων να δημοσιεύσουμε την φωτογραφία με την ημερομηνία(9/3/20 ημέρα Δευτέρα)[100% εμπρόθεσμη αφού βάσει ΚΑΠ πρέπει να κατατεθεί εντός 48 εργάσιμων ωρών από την διεξαγωγή του αγώνα(7/3/20 ημέρα Σάββατο)] και τον αριθμό πρωτοκόλλου(της ΕΠΣΧ) της ένστασης μας για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του ΦΙΛΟΥ σωματείου ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ που προφανώς ούτε οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι έχουν παραβιάσει άρθρο του Κ.Α.Π. (Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν ‘’παράνομος’’ όλο τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος κάτι που δεν είχε καταλάβει καμία άλλη ομάδα).

Το γεγονός ότι δεν βγάζουμε ανακοινώσεις για τα πάντα δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε τον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις οι οποίες βλάπτουν και κατηγορούν την ομάδα μας διότι τώρα 3 χρονιά που έχουμε αναλάβει σαν Δ.Σ. προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, καθώς προτιμάμε να κερδίζουμε τους αγώνες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα λόγω κοροναϊού και χωρίς να έχει προλάβει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ να εκδικάσει την ένσταση μας.(έκλεισαν τα πάντα στις 12/3/2020).

Υ.Γ. :Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται κανείς από εμάς να βγει να πανηγυρίσει την 1η θέση

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Π.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

 

karta antonis garden