ΕΚΑΣΚ

"Δοκιμασία" κόντρα στον ΑΟΚ Χανιά - Τα τελευταία νέα του ΟΑΧ

Την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του απέναντι σε μια από τις πιο καλές ομάδες της ΕΚΑΣΚ, τον ΑΟΚ Χανιά, θα έχει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Η ομάδα του Ηλία Κατσιάνου θ’ αγωνιστεί το Σάββατο (12/1) για πρώτη φορά μετά από έναν ολόκληρο μήνα, αφού το τελευταίο της παιχνίδι ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου παίζοντας στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου απέναντι στην Ακαδημία από την οποία είχε γνωρίσει την ήττα με 54-46. Ο ΟΑΧ (το σερί του οποίου φέτος είναι στο 3-7), έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, αλλά αυτό που επιδιώκει, είναι μια όσο δυνατόν καλύτερη εμφάνιση. «Είναι ένα ματς, που αν κοιτάξουμε τον πίνακα έχει ξεκάθαρο φαβορί, παρ’ όλα αυτά είναι ένα τοπικό ντέρμπι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο πολύ ανταγωνιστικοί γίνεται», τονίζει σχετικά ο τεχνικός του ΟΑΧ με δηλώσεις του στο athlitiko.

Από κει και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, το θετικό γεγονός για την Αντισφαίριση είναι η επιστροφή για τον Μιχάλη Σαράντη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Από την άλλη, υπάρχουν πολλά εμπόδια με τραυματισμούς και ιώσεις τις τελευταίες 10 ημέρες που ο ΟΑΧ βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι διεξάγεται στις 5 το απόγευμα στον Κλαδισό με τυπικά γηπεδούχο την Αντισφαίριση.