ΕΚΑΣΚ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Elite Camp

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από 25 έως 27 Ιουνίου στο Λίντο το Elite Camp της ΕΚΑΣΚ και τα παιδιά που συμμετείχαν έζησαν μια σημαντική εμπειρία.

 

Αμερικανοί προπονητές υψηλού επιπέδου παρουσίασαν ουσιαστικά στους νεαρούς αθλητές το πρόγραμμα προπόνηση του κολεγιακού μπάσκετ, ενώ με το τέλος του Camp έγιναν και αρκετές βραβεύσεις. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Elite Camp της ΕΚΑΣΚ. Η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Λίντο από τις 25 έως και τις 27 Ιουνίου έδειξε στα παιδιά της Κρήτης πως πραγματοποιείται η προπόνηση στο κολεγιακό μπάσκετ. Ο προπονητής του Φλόριντα Instituteoftechnology, Billy Mims παρουσίασε ένα πρόγραμμα προπόνησης για τα αγόρια και τα κορίτσια του Αναπτυξιακού προγράμματος.

Το Camp ολοκληρώθηκε με προπόνηση, πολύ παιχνίδι αλλά και… τιμές μιας και ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Βαγγέλης Γιαννουλάκης, ο ταμίας της Ένωσης Αντώνης Λαπίδης, ο Έφορος του Αναπτυξιακού Γιάννης Στεφανάκης αλλά και οι περιφερειακοί προπονητές Μιχάλης Πετράκης και Μαρία Δεδελετάκη τίμησαν τον Billy Mims, το Lance Berwald τον Dr. Νίκο Γεωργιάδη αλλά και τους προπονητές που καθοδήγησαν τα παιδιά του Αναπτυξιακού προγράμματος το συγκεκριμένο τριήμερο, Βασίλη Ξαγοράρη και Αντώνη Πεφάνη».