ΕΚΑΣΚ

Ευχαριστήριο για το Παγκόσμιο Εφήβων

To Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων (U19) διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ηράκλειο και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όσους βοήθησαν.

 

Από τις 29 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου διοργανώθηκε στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων U19. Για την επιτυχία της διοργάνωσης η ΕΚΑΣΚ θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν, "επωνύμους" και "ανώνυμους". Η σχετική ανακοίνωση:

«Το πιο θερμό "ευχαριστώ" εκφράζει η ΕΚΑΣΚ προς όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια το παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ u19 της FIBA. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, την Αστυνομία, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Euromedica A.E. διαγνωστικό κέντρο, την εθελοντική ομάδα "Φίλιος ΖΕΥΣ", τους οδηγούς των Λεωφορείων, τους εθελοντές διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ, τους εθελοντές (συνοδοί ομάδων, εθελοντές γηπέδων) και τη σχολή χορού "Φιοράκη", που η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την επιτυχία την διοργάνωσης.»