ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Ισόπαλο με ΠΟΑ το ΣΥΝΚΑ (pics)

To ΣΥΝΚΑ αν και προηγήθηκε απέναντι στον ΠΟΑ με γκολ του Κόλα στα πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αφού υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με σκορ 1-1 για την 6η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Αστέριου Θέμελη πήρε πάντως έναν πολύτιμο βαθμό και ανέβηκε πλέον στους τέσσερις, μαζί με τη νίκη που έχει ακόμα απέναντι στον Πόρο.

Ο πρώτος σκόρερ της χανιώτικης ομάδας, Αγγελος Κόλα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο γήπεδο των Μουρνιών λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης.

Η χανιώτικη ομάδα παρουσίασε καλό πρόσωπο και απείλησε και σε άλλες περιπτώσεις την εστία του Μανουσάκη, χωρίς επιτυχία στην τελική προσπάθεια.

Τελικά ο ΠΟΑ βρήκε το δικό του γκολ λίγο πριν το ημίχρονο, με δράστη τον Πλουσή, με το 1-1 να διαμορφώνεται έτσι από νωρίς στο παιχνίδι και να μένει μέχρι τέλους.

Fasi

Mpotonakis

Διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Λασιθίου) - Καφεσάκης (Λασιθίου)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Αστέριος Θέμελης): Βλαχάκης, Κόλα (78' Βαρδάκης), Λαμπάκης, Γεωργούλης, Μποτωνάκης (80' Σοφούλης), Μαθιουδάκης, Αργυρουδάκης, Σινγκ (70' Μπέικος), Παληγεώργος, Μαζιώτης, Νικόλτσης (88' Περδικάκης).

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Μαρκουλάκης, Πλουσής, Νάτος (82' Ρωμανάκης), Πετράκης, Σαμουηλίδης, Νικολι, Κερμενίδης, Ξυλούρης (59' Χατζηανδρέου), Γιαλυτάκης, Λέκκας.

karta antonis garden