ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Θέμελης: Το πιστέψαμε ότι θα το γυρίσουμε με 10 παίκτες

Στην πίστη που επέδειξαν οι παίκτες του ότι θα καταφέρουν να γυρίσουν το σκορ κόντρα στον Ηρόδοτο απέδωσε ο Αστέριος Θέμελης τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ παρουσιάστηκε ανακουφισμένος μετά από αυτό το αποτέλεσμα, καθώς έδειξε ότι ήθελε εδώ και καιρό μία τέτοια εμφάνιση από την ομάδα του. Οπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η νίκη επί του Ηροδότου θα πρέπει να μείνει πίσω διότι την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Επισκοπή στις Μουρνιές.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Πολλές φορές κάνεις μία νίκη και κοιτάζεις ποιος είναι ο αντίπαλος, ποιες είναι οι συνθήκες… Με 10 παίκτες καταφέραμε να κάνουμε ανατροπή του σκορ. Αυτό που είχαμε, ήταν η πίστη από τα παιδιά, το πίστεψαν πάρα πολύ, ακόμα και στο ημίχρονο έχοντας μείνει με 10 παίκτες πίστεψαν ότι θα το γυρίσουμε. Από την αρχή δείξαμε και το είχα πει και στις δηλώσεις μου ότι θα έρθουμε να παίξουμε ανοικτά για τη νίκη. Δουλέψαμε πάρα πολύ την εβδομάδα, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα μετά από μια νίκη, αλλά μία νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρόδοτο και επί μίας ομάδας που είναι από τις πιο ιστορικές στην Κρήτη, αυτό λέει πολλά. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε όλους όσοι ασχολούνται με αυτή την ομάδα γιατί ξεκινήσαμε πολύ άσχημα αλλά σιγά σιγά αρχίζουμε να βρίσκουμε το δρόμο μας. Θα πρέπει όμως να ξεχάσουμε τη νίκη γιατί την Κυριακή έχουμε την Επισκοπή στην έδρα μας και αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια και διάθεση ώστε να κοιτάμε με άλλο μάτι το μέλλον, θα πρέπει να προσγειωθούμε και να κοιτάξουμε άμεσα το επόμενο παιχνίδι.

Θέλω να ευχηθώ στο φίλο μου τον Νίκο Σουργιά καλή συνέχεια και καλή τύχη στην ομάδα του Ηροδότου και μακάρι να είναι και πρωταθλήτρια».