ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Θέμελης: Θέλουμε βαθμούς με Πανακρωτηριακό

Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους δήλωσαν τόσο ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, όσο και ο τεχνικός της Επισκοπής.

Διαβάστε όσα είπαν ο Αστέριος Θέμελης και ο Γιάσμινκο Βέλιτς μετά το φινάλε του αγώνα στις Μουρνιές που βρήκε νικήτρια τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα με 2-0.

Αστέριος Θέμελης (προπονητής ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ): «Θεωρώ ότι μας επηρέασε το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να το ξεπεράσουμε. Νομίζω ότι μετά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις σε δύο περιπτώσεις του Νικόλτση κι άλλη μία του Σινγκ να φέρουμε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο από ένα δικό μας, ατομικό, λάθος δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να διπλασιάσει τα τέρματά του Από εκεί και πέρα όμως δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά γιατί κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και το αξιοπερίεργο είναι ότι στο τελευταίο τέταρτο που παίχθηκε μετά τη διακοπή λόγω της βροχόπτωσης χάσαμε ένα πέναλτι, χάσαμε άλλη μία ευκαιρία με τον Γεωργούλη εξ' επαφής να βάλουμε γκολ.

Δεν έχω παράπονο, η προσπάθεια έγινε. Η Επισκοπή ήταν καλή σήμερα, πατούσε καλύτερα από εμάς στον αγωνιστικό χώρο. Όμως είτε κερδίζαμε, είτε χάναμε, είτε ερχόμασταν ισόπαλοι, αυτό που θα έλεγα στα παιδιά σήμερα είναι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα Χανιώτικο ντέρμπι μέσα στον Πανακρωτηριακό, στον οποίο πρέπει να πάμε και να πάρουμε βαθμούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα μας παρά την ήττα έδειξε στοιχεία, μ' αρέσει αυτό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και νομίζω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά.»

Γιάσμινκο Βέλιτς (προπονητής Επισκοπής): «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για την πολύ καλή φιλοξενία και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να κάνουμε χωρίς πρόβλημα τη δουλειά μας.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για ένα πολύ καλό και κυρίαρχο παιχνίδι σε όλη την διάρκεια όπου βάλαμε δύο αλλά χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Είναι κρίμα που στο καλύτερό μας σημείο μας διέκοψε η δυνατή βροχή. Από κει και πέρα στο τελευταίο τέταρτο που παίχθηκε μετά τη διακοπή η ομάδα του ΣΥΝΚΑ προσαρμόστηκε καλύτερα στις δύσκολες συνθήκες.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά συνολικά με την πορεία μέχρι τώρα κι επαναλαμβάνω ότι σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό - κυρίαρχο παιχνίδι κι αξίζουν τα παιδιά συγχαρητήρια.

Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που το πράγματα εξελίσσονται με αυτό τον τρόπο. Αποκτήσαμε μία μικρή διαφορά αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Εμείς βλέπουμε όλους τους αντιπάλους μας με τον ίδιο τρόπο, σεβόμαστε τους πάντες, αλλά κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βελτιωνόμαστε εμείς ως ομάδα.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος για εμάς μπορεί να είναι ο κακός μας εαυτός. Αυτόν δεν θέλουμε να βλέπουμε και νομίζω ότι τα παιδιά κατάλαβαν το μήνυμα. Με την πρόοδο των παιχνιδιών οι εμφανίσεις μας είναι όλο και καλύτερες και θέλω να συνεχιστεί αυτό.»

karta antonis garden