ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Οι δηλώσεις από Μαθιουδάκη - Ανδρουλάκη

Την ικανοποίηση για τη νίκη της ομάδας του εξέφρασε ο Νίκος Μαθιουδάκης για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ από την πλευρά του Ηροδότου, ο Αντώνης Ανδρουλάκης, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να μην ηττηθεί.

Σύμφωνα με τον προπονητή της χανιώτικης ομάδας, το παιχνίδι που διεξήχθη στις Μουρνιές ήταν κάτι σαν επιβίωση για το ΣΥΝΚΑ, δηλώνοντας χαρούμενος που οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στο κίνητρο που είχαν.

Από ‘κει και πέρα, για τις μεταγραφές, όπως σημείωσε, το ΣΥΝΚΑ προσανατολίζεται στην απόκτηση 2-3 παικτών.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας για τη συνέχεια, ενώ μας δίνει ψυχολογία για να βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του ΣΥΝΚΑ, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Aυτό που καταφέραμε, είναι σπουδαίο και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτό το παιχνίδι ήταν για μας πραγματικά κάτι σαν την επιβίωση, αυτό το είχαν καταλάβει τα παιδιά. Και ο Ηρόδοτος είχε κίνητρο γιατί μαθηματικά κυνηγούσε την 1η θέση, αλλά νομίζω ότι το δικό μας κίνητρο ήταν πιο σημαντικό και τελικά υπερίσχυσε. Μεταγραφικά συζητάμε κάποιες περιπτώσεις και η διοίκηση θ’ αποφασίσει. Ισως κάνουμε 2-3 προσθήκες για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να συνεχίσουμε να είμαστε στην κατηγορία και την επόμενη χρονιά», τόνισε.

Από την πλευρά του Ηροδότου, ο προπονητής, Αντώνης Ανδρουλάκης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι μετά το γκολ του ΣΥΝΚΑ δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, εκφράζοντας παράπονα για τη συμπεριφορά των γηπεδούχων.

Androulakis

Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις που παραχώρησε, είναι οι εξής:

«Θέλαμε μετά την ήττα που είχαμε από τον Γιούχτα ν’ αντιδράσουμε και να πάρουμε τη νίκη, ή τέλος πάντων το καλύτερο δυνατό απ’ αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από την ομάδα του ΣΥΝΚΑ και είχαμε 2-3 πολύ καλές στιγμές, αλλά δε μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν σχεδόν στα ίδια δεδομένα, αλλά με ένα ατομικό λάθος μείναμε πίσω και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, γιατί στη συνέχεια δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Αυτό προσωπικά είναι κάτι που δε μ’ αρέσει και όλοι εμείς που υπηρετούμε το χώρο του ποδοσφαίρου, εάν θέλουμε να τον κάνουμε λίγο καλύτερο, πρέπει αυτό το πράγμα να το προστατέψουμε. Αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος, δηλαδή σήμερα το κάνω εγώ, αύριο θα μου το κάνουν... Η δική μας ομάδα δεν θα μπει στην διαδικασία να κάνει αυτό το πράγμα. Θα παίζουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το 90’ και ο καλύτερος ας κερδίζει», κατέληξε ο προπονητής του Ηροδότου.

karta antonis garden