ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Η πρώτη νίκη μετά από καιρό και οι μαθηματικές ελπίδες για 4άδα

Την πρώτη του νίκη μετά από καιρό σημείωσε το ΣΥΝΚΑ, μετά από αυτή που πέτυχε κόντρα στον Ηρόδοτο. Συγκεκριμένα η χανιώτικη ομάδα είχε να κερδίσει από το ματς της 11ης αγωνιστικής, όταν είχε επικρατήσει πάλι στις Μουρνιές, του Αγίου Νικολάου.

Ετσι, για πρώτη φορά ίσως στο πρωτάθλημα και παραμονές της λήξης ουσιαστικά της κανονικής περιόδου, η ομάδα του ΣΥΝΚΑ βρίσκεται σχετικά ψηλά στη βαθμολογία και μάλιστα αυτή τη στιγμή διατηρεί και μαθηματικές ελπίδες για την 4η θέση! Σίγουρα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για να μπορέσει το ΣΥΝΚΑ να "ρίξει" τον Πανακρωτηριακό από τα πλέι οφ, από την άλλη, αυτό δηλώνει το πόσο σημαντική ήταν η νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο.

Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι η αλλαγή προπονητή φαίνεται να έχει βοηθήσει αυτή τη στιγμή την ομάδα, διότι στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουν κατακτηθεί 4 βαθμοί και μάλιστα σε δύσκολες αποστολές.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος για το ΣΥΝΚΑ παραμένει, που είναι να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και με την πιο πλούσια βαθμολογική συγκομιδή. Τα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν, είναι απέναντι στην Επισκοπή, την επόμενη αγωνιστική, εκτός έδρας ενώ την τελευταία υπάρχει το χανιώτικο ντέρμπι κόντρα στον Πανακρωτηριακό.

karta antonis garden