ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Θέμελης: Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος...

Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος, τόνισε στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανακρωτηριακό, ο Αστέριος Θέμελης.

Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, στην αναφορά που έκανε για το παιχνίδι τόνισε ότι είχε ελάχιστες φάσεις, με την ομάδα του να σημειώνει πως ήταν άτυχη στη φάση του γκολ, ενώ από ‘κει και πέρα εστίασε στο β’ γύρο που ακολουθεί, επισημαίνοντας ότι τα περισσότερα παιχνίδια αναμένονται στις Μουρνιές.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Ηταν ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, πήγε στις προσωπικές μονομαχίες και στη δύναμη. Ηταν ελάχιστες έως μηδενικές οι φάσεις που δημιουργήθηκαν από τις δύο ομάδες. Εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί σε μια στατική φάση, ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή, έγινε ένα ατομικό λάθος και εκεί έμελλε να κριθεί το παιχνίδι.

Για μας τελειώνει σήμερα ο α’ γύρος, ακολουθεί όμως ο δεύτερος, με πέντε παιχνίδια να αναμένονται στην έδρα μας και τρία εκτός. Επειδή όλο αυτό το διάστημα θεωρώ πως βασανιζόμαστε πολύ από απουσίες, μας έχουμε λείψει παιδιά που είναι παίκτες-κλειδιά, τους περιμένουμε να επιστρέψουν, αρχής γενομένης απ’ το ματς της επόμενης αγωνιστικής. Θεωρώ ότι μπορούμε να πατήσουμε καλύτερα στην κατηγορία και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στην έδρα μας. Χάθηκε μια μάχη, όχι όμως ο πόλεμος... Συνεχίζουμε, χαμηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε μπροστά».

karta antonis garden