ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Επίσημο για την επιστροφή Αρζίδη

Ο Νίκος Αρζίδης αποτελεί επίσημα την τρίτη κατά σειρά μεταγραφή για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εν όψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη επιβεβαίωσε ουσιαστικά την επιστροφή του 19χρονου ποδοσφαιριστή.

Ως εκ τούτου, ο Αρζίδης αποτελεί την τρίτη προσθήκη μετά τον Ασκητίδη και τον Κοντορινάκη. Φυσικά, θα πρέπει ν' αναμένεται και συνέχεια.

Για την επιστροφή του Αρζίδη στο ΣΥΝΚΑ είχαμε γράψει με την ευκαιρία της τελευταίας ανακοίνωσης από την ΑΕ Κυδωνίας. Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι ουσιαστικά πραγματοποίησε προπονήσεις με το ΣΥΝΚΑ, αλλά και τον Πανακρωτηριακό, προτού επιστρέψει στην Κ19 του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μία δεύτερη ευκαιρία στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Νίκο Αρζίδη από την ομάδα μας, που πιστεύει στις ικανότητές του.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ομάδα μας, ο Νίκος επιστρέφει πιο δυνατός, με ακόμη περισσότερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και εμπειρίες, αγωνιζόμενος στις ομάδας υποδομών του Πλατανιά, τον Πανακρωτηριακό, αλλά βέβαια και την αγαπημένη του ΑΕ Κυδωνίας.

Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί την ΑΕ Κυδωνίας για την παραχώρηση ως δανεικού του ποδοσφαιριστή και την άριστη διαχρονική μας συνεργασία».

karta antonis garden