ΧΑΝΙΑ

"Τουρμπο-Σάλιακας" με Σπάρτη

Ενας πραγματικά εντυπωσιακός Μανώλης Σάλιακας παρουσιάστηκε στο παιχνίδι του ΑΟΧ/Κισσαμικού κόντρα στη Σπάρτη. Ο 22χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής τα έκανε... όλα, σκοράροντας ένα γκολ, δίνοντας δύο ασίστ και γενικότερα είχε μια πολύ καλή απόδοση.

«Αλλη μια νίκη!!! Χαρούμενος για την ομάδα μου!!!», γράφει ο "Σάλια" στον λογαριασμό του στο Facebook, δείχνοντας πολύ ευχαριστημένος για την εξαιρετική απόδοση που είχε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το γκολ βέβαια που πέτυχε ή οι δύο ασίστ που μοίρασε στα γκολ των Ρίσκι και Κουσκουνά, αλλά όλη του η παρουσία, οι πραγματικά εντυπωσιακές του διαγώνιες μπαλιές που δεν απέφεραν κάποιο ακόμη γκολ, ανάγκασαν όμως όλο το γήπεδο να τον χειροκροτήσει.

Αν μη τι άλλο, με εμφανίσεις όπως αυτές, ο Σάλιακας, μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει στον προπονητή του για το γεγονός ότι τον έχει στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι ο Σάλιακας φέτος λόγω κι ενός τραυματισμού που είχε στο ξεκίνημα σχεδόν της χρονιάς δεν έχει μπορέσει να δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του. Συγκεκριμένα, έχει παίξει σε 9 ματς πρωταθλήματος (από τα συνολικά 16), εκ των οποίων τα 6 ως βασικός. Κατά γενική ομολογία, ο Σάλιακας, είναι παίκτης "11άδας", αλλά διάφοροι παράγοντες φέτος δεν του έχουν δώσει τη δυνατότητα να παίξει όσο θα ήθελε και, κυρίως, να δείξει αυτά που πρέπει. Τουλάχιστον, στο ματς με τη Σπάρτη έγινε η αρχή και το ζητούμενο είναι ο ίδιος να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι αντίστοιχα στο περσινό πρωτάθλημα, μέτρησε 24 συμμετοχές, 4 γκολ, αλλά και 9 ασίστ(!), όντας εκ των πρώτων στο πρωτάθλημα.