ΧΑΝΙΑ

Αρχηγού παρόντος...

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Αλέξης Σελινιωτάκης, δηλώνει "παρών" και στο νέο ξεκίνημα που γίνεται με το όνομα Χανιά. 

Ο Χανιώτης μέσος συμφώνησε με τη διοίκηση ώστε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για ακόμη μία σεζόν. Την περασμένη σεζόν ο "Σέλι" είχε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με το "δελφίνι" μετράει από το 2014 σε επίσημα παιχνίδια 131 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ.

Ετσι θα συνεχιστεί η κοινή πορεία του με τον έτερο αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Λαζαρίδη, η οποία άρχισε τη σεζόν 2014-15 (ο "Λάζα" μετρούσε ήδη έξι μήνες συνεργασίας με την ομάδα).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας μας Αλέξη Σελινιωτάκη για ακόμη έναν χρόνο.

Την περασμένη σεζόν συμμετείχε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, βοηθώντας σημαντικά όχι μόνο στη μεσαία αλλά και στην αμυντική γραμμή, ενώ κατέγραψε και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Συνολικά με την ομάδα μας από το 2014, όταν και φόρεσε πρώτη φορά τη φανέλα της στη Γ' Εθνική, μετράει (σε επίσημες διοργανώσεις) 131 συμμετοχές (οι 115 ως βασικός), με 2 γκολ και 4 ασίστ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας ο 30χρονος μέσος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμη χρονιά θα βρίσκομαι στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας μας. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και μέσα από σκληρή δουλειά στην καθημερινότητα να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».