ΧΑΝΙΑ

Συμπληρώνεται το "παζλ" για τη νέα σεζόν

Προς την ολοκλήρωση του ρόστερ τους για τη νέα σεζόν βαδίζουν τα Χανιά, με μερικά κομμάτια να απομένουν για το μεταγραφικό "παζλ". 

Με τους αρχηγούς Γιώργο Λαζαρίδη και Αλέξη Σελινιωτάκη έκλεισε ο κύκλος των ανανεώσεων (σε περίπτωση που παραμείνει τελικά και ο Τάσος Δασκαλάκης ουσιαστικά θα πρόκειται για μεταγραφή αφού είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Λεβαδειακό) και πλέον σειρά έχει το μεταγραφικό φινάλε. Η χανιώτικη ομάδα βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίηση ακόμη τριών μεταγραφών, ενός κεντρικού αμυντικού (ίσως και δύο) και δύο κεντρικών μέσων. Οι περιπτώσεις αυτές έχουν προτεραιότητα και στη συνέχεια θα εξεταστούν οι περιπτώσεις επιτελικού μέσου και ίσως και ενός ακόμη επιθετικού.

Το athlitiko σας παρουσιάζει τα έως τώρα δεδομένα αναφορικά με το ρόστερ της νέας σεζόν για την ομάδα: 

Ανανεώσεις (7): Σελινιωτάκης, Λαζαρίδης, Αρναρέλλης, Καραγεώργης, Βρεττός, Παπαχρήστος, Κάσσος
Δεσμεύονται με συμβόλαιο (4): Τόλι, Μουμίν, Κουσκουνάς, Κεχαγιάς
Μεταγραφές (6): Ζιαμπάρης, Ουνγιαλίδης, Χύσι, Κουτζαβασίλης, Τζιώρας, Ανδρέου
Προώθηση από Κ19 (1): Μπερντίος
Αποχωρήσεις (13): Αποστολόπουλος, Σάλιακας, Τεγούσης, Φαζός, Ζιούλης, Γκίνη, Χαλκιαδάκης, Αρναούτογλου, Παπαδόπουλος, Ρίσκι, Σισέ, Καραγιάννης, Γρηγορόπουλος.
Τα ερωτηματικά (2): Δασκαλάκης (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός από Λεβαδειακό, αλλά ενδέχεται να παραμείνει), Νικολούδης (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του σε Ερμιονίδα)