ΧΑΝΙΑ

Αρχίζει η προετοιμασία - Επίσημη πρώτη στα Περιβόλια

Το Σάββατο (27/07) αρχίζει η προετοιμασία για τα Χανιά, τα οποία όμως θα πραγματοποιήσουν την επίσημη πρώτη τους παρουσία φιλάθλων την Τετάρτη (31/07, 18:00) στα Περιβόλια.

Επειτα από τις εργομετρικές μετρήσεις και τις ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές σειρά έχει το... γήπεδο, με το πρώτο ραντεβού να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στη Μοναχή Ελιά. Στις εγκαταστάσεις της ομάδας θα γίνουν λίγες προπονήσεις, αφού θα αρχίσουν οι εργασίες βελτίωσης του χώρου. Ετσι από τη Δευτέρα (29/07) θα γίνονται προπονήσεις στα Περιβόλια, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για τη Νάουσα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια από 1 έως 13 Αυγούστου.

Η ενημέρωση της χανιώτικης ομάδας έχει ως εξής:

Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας. 

Επειτα από τις απαραίτητες εργομετρικές μετρήσεις και τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σειρά πλέον έχει η... δράση στο γήπεδο. Το πρώτο ραντεβού της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ανάμεσα στον Αλέκο Βοσνιάδη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές έχει δοθεί για το Σάββατο (27/07). 

Οι πρώτες προπονήσεις θα είναι κλειστές για το κοινό και τα ΜΜΕ, ενώ η πρώτη ανοικτή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Περιβολίων. 

Από τη Δευτέρα (29/07) οι προπονήσεις θα γίνονται στο ίδιο γήπεδο, που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα μας, λόγω εργασιών στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Χανιά στη Μοναχή Ελιά.