ΧΑΝΙΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία στη Μοναχή Ελιά

Στη Μοναχή Ελιά ήταν προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού προπονητικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Χανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (27/07) δόθηκε η εκκίνηση της προετοιμασίας, με την ομάδα να μετράει αντίστροφα για την αναχώρηση για Νάουσα (31/07). Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στα 3-5 Πηγάδια, για περίπου δύο εβδομάδες. 

Η επίσημη πρώτη των Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (31/07, 18:00) στα Περιβόλια και μετά το τέλος της αναμένεται η αναχώρηση για τη Νάουσα. 

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. 

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας, στη Μοναχή Ελιά, δόθηκε η εκκίνηση της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του είχαν την πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές για την πραγματοποίηση της πρώτης προπόνησης εν όψει της σεζόν 2019-2020. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, παρουσία των μελών του Δ.Σ., μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση, υπενθυμίζεται, ότι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο Περιβολίων. Μετά το τέλος της προπόνησης είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τη Νάουσα, για να λάβει χώρα στα 3-5 Πηγάδια το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

 

karta antonis garden