ΧΑΝΙΑ

Πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση για τους προπονητές του Δικτύου

Την πρώτη τους εκπαιδευτική συνάντηση θα έχουν οι προπονητές του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, στο Επιμελητήριο Χανίων. 

Στην εκπαιδευτική συνάντηση θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί στους προπονητές των Ακαδημιών που έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο το Ετήσιο Τεχνικό Πλάνο, οι κατευθύνσεις προπόνησης για κάθε ηλικία, ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας και γενικότερα η φιλοσοφία των Ακαδημιών του Δικτύου από τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη και τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Αμανατίδη. 

Παράλληλα στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δικτύου την ίδια ημέρα είναι στο πρόγραμμα προπονητικό τουρνουά των τμημάτων Κ14 του Δικτύου, στη Μοναχή Ελιά, με τη συμμετοχή ΑΟ Χανιά, Πανακρωτηριακού, Κρ. Αστέρα και Κισσαμικού, καθώς και φιλικό παιχνίδι στα Καθιανά ανάμεσα στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά και την Κ16 του Πανακρωτηριακού. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

1η Εκπαιδευτική Συνάντηση Προπονητών Δικτύου Ακαδημιών

Η ΠΑΕ Χανιά στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης του Δικτύου Ακαδημιών ανακοινώνει ότι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ε.Β.Ε.Χ., με ώρα έναρξης 12:00, θα πραγματοποιηθεί η 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση Προπονητών, όλων των συνεργαζόμενων Ακαδημιών μας.

Στην 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση ο Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου Βασίλης Παπαδάκης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Γιώργος Αμανατίδης θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν στους προπονητές το Ετήσιο Τεχνικό Πλάνο, τις κατευθύνσεις προπόνησης για κάθε ηλικία, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας και τη γενικότερη φιλοσοφία των Ακαδημιών του Δικτύου της ΠΑΕ Χανιά.

Επίσης, το τριήμερο 5-6-7 Σεπτεμβρίου οι Βασίλης Παπαδάκης και Γιώργος Αμανατίδης, θα επισκεφτούν συνεργαζόμενες Ακαδημίες, θα παρακολουθήσουν προπονήσεις και θα έχουν επαφές με τους προπονητές και τους υπεύθυνους των Ακαδημιών.

Τέλος, στο πλαίσιο επίσης της λειτουργίας του Δικτύου, θα διεξαχθεί στη Μοναχή Ελιά το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, προπονητικό τουρνουά των τμημάτων Κ14 του Δικτύου με συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. Χανιά, Πανακρωτηριακός, Κρητικός Αστέρας, Κισσαμικός και φιλικό παιχνίδι στα Καθιανά, μεταξύ των ομάδων Κ19 ΠΑΕ Χανιά-Κ16 Πανακρωτηριακός.

 

karta antonis garden