ΧΑΝΙΑ

Μετά τον Πανιώνιο... ξεκούραση

Στη βάση τους επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας (09/09) τα Χανιά μετά το σπουδαίο φιλικό με τον Πανιώνιο, στο οποίο είχε τη δυνατότητα να βγάλει νέα και σημαντικά συμπεράσματα ο Αλέκος Βοσνιάδης. 

Εστω και σε φιλικό παιχνίδι η χανιώτικη ομάδα, απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο που παρά τα προβλήματα που έχει φέτος κόντραρε πρόσφατα τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, έδειξε χαρακτήρα ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ με δύο όμορφα γκολ του Τριανταφυλλάκου. Ωστόσο αυτό που θα προβληματίζει ξανά, σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, τον έμπειρο προπονητή θα είναι η κακή αντίδραση στη φάση του 2-2 στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Είναι από τα γκολ που ο Α. Βοσνιάδης χαρακτηρίζει "φτηνά" και έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι η ομάδα του δουλεύει προς την κατεύθυνση να τα περιορίσει και να μην δίνει τη δυνατότητα για εύκολα γκολ στον αντίπαλο όταν πλέον η μπάλα θα "καίει" και τα αποτελέσματα θα έχουν βαθμολογική αξία.

Το πρόγραμμα μετά την επιστροφή στα Χανιά είχε αποκατάσταση και την Τρίτη (10/09) θα υπάρξει ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (11/09).