ΧΑΝΙΑ

Επίσκεψη της ομάδας στο Καστέλι (pics)

Λίγες στιγμές χαλάρωσης είχαν την ευκαιρία να περάσουν προπονητές και ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Χανιά στο Καστέλι, το απόγευμα της Δευτέρας (16/09).

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Κίσσαμο περιλάμβανε αρχικά περίπατο σε δρόμους της πόλης, στη συνέχεια καφέ και για το φινάλε δείπνο, μαζί με την Ακαδημία του Κισσαμικού, που είναι μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Rokakis Omilia1

Στο δείπνο ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης τόνισε στους παίκτες ότι η ομάδα εκπροσωπεί όλο τον νομό Χανίων και τους ζήτησε να παραμείνουν ενωμένοι σαν "γροθιά" και συγκεντρωμένοι στον στόχο της ομάδας, αφού τους περιμένει ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα στη Super League 2. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Στο Καστέλι Κισσάμου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/09) η ομάδα μας, με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Episkepsi Kasteli

Episkepsi Kasteli1

Μετά από τον περίπατο στους δρόμους του Καστελίου ακολούθησε ο καφές στο "Amarena" και στη συνέχεια, παρουσία των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ - με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη - της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας του Κισσαμικού (μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ) και της ομάδας Κ16, το δείπνο στο "Mavros Molos Beach Restaurant".

Episkepsi Kasteli2

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά τόνισε στους παίκτες ότι η ομάδα εκπροσωπεί όλο τον νομό Χανίων, τους ζήτησε να παραμείνουν δεμένοι ως οικογένεια και συγκεντρωμένοι στον στόχο καθώς τους περιμένει ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα στη Super League 2.

Episkepsi Kasteli5

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία, όπου οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας "έγιναν ένα" με την ομάδα Κ16.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τις διευθύνσεις και το προσωπικό του "Amarena coffee & sweets bar" και "Mavros Molos Beach Restaurant" για την άψογη εξυπηρέτηση στην ομάδα μας.

karta antonis garden