ΧΑΝΙΑ

Από τους blue boys στον σύνδεσμο Χανιά Θύρα 4...

Το γεγονός της ίδρυσης ενός νέου συνδέσμου στα Χανιά που φέρει το όνομα "Χανιά Θύρα 4" είναι η είδηση της ημέρας. Το athlitiko δίνει έμφαση, κάνοντας γνωστό πώς προχώρησε αυτή η εξέλιξη.

Το ζήτημα του ονόματος της ομάδας είναι γνωστό ότι απασχόλησε για πάρα πολύ καιρό το φίλαθλο κόσμο της πόλης. Ουσιαστικά και μετά την επίσημη αλλαγή του ονόματος από το ΓΕΜΗ ακολουθούν αυτές οι εξελίξεις, με τη δημιουργία ενός νέου συνδέσμου ο οποίος θα έχει ως έδρα την οδό Τζανακάκη 42 στον 2ο όροφο. Στόχος του συνδέσμου όπως δηλώνουν τα ιδρυτικά του μέλη είναι να δημιουργηθεί ένας νέος πυρήνας φιλάθλων με πρώην μέλη των Blue Boys, σύνδεσμος που παύει να υφίσταται όπως φαίνεται, αλλά και νέα μέλη.

Σκοπός, όπως γίνεται πάντοτε σε αυτές περιπτώσεις, είναι ο σύνδεσμος να μπορέσει να μεγαλώσει και να ενισχύσει όσο δυνατόν πιο δυναμικά τη νέα προσπάθεια της ομάδας των Χανίων για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

xania syndesmos thyra4

Το athlitiko είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ένα από τα ιδρυτικά μέλη (από την προσωρινή 5μελή επιτροπή διαχείρισης του νέου συνδέσμου), τον Ανδρέα Καράλη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επισημαίνει τα εξής:

«Γίνεται μια νέα προσπάθεια. Μαζί με μια καινούργια ομάδα φτιάχνεται και ένας καινούργιος σύνδεσμος με πρώην μέλη των blue boys και νέα μέλη, καθώς είναι η συνέχεια του Α.Ο. Χανιά και η ομάδα και ο σύνδεσμος. Ζητάμε απ’ όλους τους Χανιώτες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια μέσω του συνδέσμου. Οσοι επιθυμούν, μπορούν να γίνουν μέλη ή να δηλώσουν την παρουσία τους στο γήπεδο. Θα γίνει κάλεσμα στο άμεσο μέλλον για εγγραφές και προκήρυξη εκλογών του νέου συνδέσμου. Θα θέλαμε η πόλη των Χανίων και ο ευρύτερος νομός να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια της ομάδας που λέγεται ΠΑΕ Χανιά. Η αλλαγή στο όνομα είναι μια θετική εξέλιξη, αλλά περιμένουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον διότι έρχονται και άλλα πράγματα».

 

karta antonis garden