ΧΑΝΙΑ

Δίνουν "πάσα στη Ζωή" την Κυριακή (27/10) στα Περιβόλια

Η κινητοποίηση για το παιχνίδι των Χανίων με τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται και το "παρών" στα Περιβόλια θα δώσουν ιδρύματα-συλλόγοι με φιλανθρωπική δράση. 

ΚΗΦΑΠ "Μεγαλόχαρη" και ΕΛΕΠΑΠ Χανίων απευθύνουν κάλεσμα για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ στο γήπεδο το "παρών" θα δώσει και ο "Ορίζοντας", όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά: η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η μεγάλη ημέρα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας (27/10, 14:45)πλησιάζει και ιδρύματα-σύλλογοι με φιλανθρωπική δράση απευθύνουν το δικό τους κάλεσμα.

Στο πλευρό της ΠΑΕ Χανιά θα βρίσκονται το ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη”, η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και ο σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης “Ορίζοντας”, που συμμετέχουν στο κοινωνικό μας πρόγραμμα “Δώσε πάσα στη Ζωή”. Μάλιστα θα υπάρξει ενημέρωση και καταγραφή υποψηφίων δοτών μυελού των οστών την Κυριακή (27/10) στο γήπεδο Περιβολίων.

Παράλληλα οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται από το ειδικό περίπτερο που θα υπάρχει έξω από το γήπεδο Περιβολίων μπλουζάκια με το λογότυπο “Δώσε πάσα στη Ζωή”, με τα έσοδα να διατίθενται για τις ανάγκες των φιλανθρωπικών συλλόγων του νομού Χανίων.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Το δικό τους κάλεσμα για τον αγώνα κάνουν τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Δείτε το βίντεο:

 

karta antonis garden