ΧΑΝΙΑ

Χανιά Θύρα 4: Ηρθε η στιγμή το όνομα "Χανιά" να ακουστεί στη Σούπερ Λιγκ

Με αυτό το μήνυμα, ο σύνδεσμος φιλάθλων Χανιά Θύρα 4 τοποθετείται σχετικά με το μείζον ζήτημα που αφορά αυτή τη στιγμή την ομάδα των Χανίων και είναι η άνοδος και παρουσία της στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μεταξύ άλλων, οι οργανωμένοι φίλαθλοι των Χανίων καλούν όπως σημειώνουν στο μήνυμα τους, «σε διαρκή επαγρύπνηση το φίλαθλο κόσμο της πόλης, γενικότερα το ποδοσφαιρικό κοινό του Νομού Χανίων, αλλά και τους άρχοντες του Νομού μας, μεταξύ των οποίων και τους πολιτικούς εκπροσώπους να ενδιαφερθούν στην πράξη για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο μετρό που ο καθένας μπορεί, να βοηθήσει, ώστε να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα μας».

Αναλυτικότερα το μήνυμα του Σ.Φ. Χανιά Θύρα 4 είναι το εξής:

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 4 αναλογιζόμενος την κρισιμότητα που παρουσιάζει αυτή η περίοδος, περιμένει με μεγάλη αγωνία τις τελικές αποφάσεις που θα προκύψουν για την αναδιάρθρωση!

Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις κινήσεις της διοίκησης και ειδικότερα του προέδρου της ομάδας μας, Αντ. Ροκάκη, ο οποίος προσπαθεί να διεκδικήσει το δίκαιο του αιτήματος μας.

Εμείς θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο, κάτι που αποδείχτηκε αδύνατο. Αυτό όμως που είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίζαμε μέσα στο γήπεδο, θέλουμε τώρα να το κερδίσουμε μέσω της αναδιάρθρωσης που θα γίνει!

Καλούμε σε διαρκή επαγρύπνηση το φίλαθλο κόσμο της πόλης, γενικότερα το ποδοσφαιρικό κοινό του Νομού Χανίων, αλλά και τους άρχοντες του Νομού μας, μεταξύ των οποίων και τους πολιτικούς εκπροσώπους να ενδιαφερθούν στην πράξη για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο μετρό που ο καθένας μπορεί, να βοηθήσει, ώστε να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα μας.

Δε ζητάμε χάρες, αλλά το αυτονόητο που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ηρθε η στιγμή το όνομα "Χανιά" να ακουστεί στη Σούπερ Λιγκ!».

karta antonis garden