Κολύμβηση

Γιαννιώτης για Παπαστάμο: Κάνει τρομερά πράγματα!

Με πολύ καλά λόγια για το ταλέντο και την γενικότερη αξία του Απόστολου Παπαστάμου, που όπως φαίνεται αποτελεί κεφάλαιο για την ελληνική κολύμβηση, μιλά ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής και ασημένιος ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Χανιώτη κολυμβητή, που όπως αποδεικνύεται οι μεγάλες του επιδόσεις δεν περνούν πλέον απαρατήρητες.

Ουσιαστικά, κλήθηκε να μιλήσει γι' αυτόν σε συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta. «Κάνει τρομερά πράγματα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιαννιώτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Κάνει τρομερά πράγματα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδί. Είναι πολύ χαρισματικός. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κολυμπάει στο κέντρο αλλά στην επαρχία, στα Χανιά. Δεν είναι εύκολο. Φαίνεται να έχει ανοδική πορεία και είναι ένας αθλητής αγώνα. Εκεί όπου έπρεπε μέσα στον αγώνα να πάει έφτασε. Είναι σημαντικό αυτό. Μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι σε καλή κατάσταση αλλά να μην μπορώ να βγάλω καλό χρόνο στον αγώνα».