Κολύμβηση

Με μαντινάδες, αγκαλιές και πολύ ενθουσιασμό η υποδοχή στους "παγκόσμιους" της κολύμβησης (vids+pics)

Γλυκιά και όμορφη ήταν η υποδοχή που επεφύλασσαν στο αεροδρόμιο Χανίων νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συγγενείς και φίλοι των Απόστολου Παπαστάμου, Αλέξανδρου Κάχρη και Κώστα Τζιλιβάκη στην επιστροφή τους από τη Βουδαπέστη και το παγκόσμιο πρωτάθλημα, εκεί όπου ειδικότερα ο Παπαστάμος εντυπωσίασε.

Η υποδοχή των δύο αθλητών και του προπονητή τους ήταν τόσο γλυκιά και όμορφη όσο και τα αποτελέσματα που έφεραν στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας… Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, μεταξύ άλλων και των επισκεπτών που παρευρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο αεροδρόμιο, ήταν η παρουσία των μελών του Χορευτικού Ομίλου Χανίων "Ο Ψηλορείτης" και των μουσικών, Νικόλαου Σταματάκη στο λαούτο και Λευτέρη Λενταράκη στη λύρα. Οι μαντινάδες τους ήταν πολύ όμορφες, πρωτότυπες και γεμάτες ευχές για να συνεχίσουν τα δύο παιδιά το ίδιο επιτυχημένα στο μέλλον.

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Μυλωνάκη, παρέδωσε τρεις ανθοδέσμες, διαβάζοντας τις ευχές που ανέγραφαν πάνω από την Κολυμβητική Ομοσπονδία. Ακολούθησαν οι ευχές και τα συγχαρητήρια από τον επίτιμο πρόεδρο του ΝΟΧ, Τάκη Χουλιόπουλο ενώ στη συνέχεια οι δύο αθλητές και ο προπονητής του Ομίλου έπεσαν στις αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων…

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 20

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 3

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα ενώ βγήκαν δεκάδες φωτογραφίες, μη χαλώντας χατίρι σε κανένα! 

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί η προσμονή που υπήρχε για να αντικρίσουν οι συναθλητές των δύο παιδιών τους Παπαστάμο και Κάχρη και τον προπονητή τους! Το αεροπλάνο από τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε με μισή ώρα καθυστέρηση, φτάνοντας στα Χανιά στις 20:11, από τις αρχικά 19:40. Πέραν τούτου, όμως, ο ερχομός των τριών ανδρών στην αίθουσα αφίξεων πραγματοτοποιήθηκε περίπου στις 21:00, για ν' ακολουθήσει ο μεγάλος ενθουσιασμός που περιγράφουμε παραπάνω...

Δείτε τις δηλώσεις που έγιναν κατά την αναμονή της πτήσης από το Βέλγιο στο athlitiko από την πάντοτε... απαστράπτουσα πρόεδρο του Ν.Ο. Χανίων, Χαρ. Μυλωνάκη.

Δείτε φωτογραφίες.

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 8

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 10

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 11

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 13

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 15

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 19

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 21

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 26

Papastamos kaxris Tzilivakis afixi 23

 

 

karta antonis garden