Κολύμβηση

Ο Δήμαρχος Πλατανιά συγχαίρει Παπαστάμο

Ακόμη μία ανακοίνωση με αποδέκτη τον παγκόσμιο πρωταθλητή εφήβων στα 400μ. μικτή ατομική, Απόστολο Παπαστάμο, υπήρξε την Τρίτη (27/08).

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον νεαρό πρωταθλητή του ΝΟΧ, ευχόμενος να συνεχιστούν οι επιτυχίες του. 

Στη δήλωση αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρωταθλητή του Ν.Ο.Χ. Απόστολο Παπαστάμο, για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Βουδαπέστη στα 400μ. μικτή ατομική , και την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στο ίδιο πρωτάθλημα στα 200μ μικτή ατομική.

Η σταθερά ανοδική και εντυπωσιακή αγωνιστική του διαδρομή, αποτελεί το εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, σε Ολυμπιακό επίπεδο.

Τα συγχαρητήρια εκτός στον άξιο αθλητή μας , ανήκουν στη Διοίκηση του Συλλόγου του, στους προπονητές του και φυσικά στην οικογένεια του, που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κ. Μαλανδράκης του εύχεται να συνεχίσει να κατακτά νέους στόχους και διακρίσεις και παράλληλα με το ήθος του να μας κάνει περήφανους.

 

karta antonis garden