ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τι γίνεται με τον Πλατανιά και τη συμμετοχή του στα ματς που απομένουν

Το ενδεχόμενο να μη δηλώσει συμμετοχή στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου αρχίζει πλέον να θεωρείται υπαρκτό στον Πλατανιά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέχρι και σήμερα, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση για την επιστροφή τους στις προπονήσεις.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ως εκ τούτου, η πιθανότητα ο Πλατανιάς να μη δηλώσει το παρόν στα δύο παιχνίδια που αφορούν την προτελευταία αγωνιστική με τον Απόλλωνα Λάρισας και την τελευταία με την Παναχαϊκή, αρχίζει πλέον να φαντάζει ως αρκετά πιθανή.

Θα μπορούσε ίσως ο Πλατανιάς να παρουσιαστεί με την ομάδα Κ19 τουλάχιστον στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή; Αυτό είναι ένα σενάριο που τελεί υπό επεξεργασία αυτή τη στιγμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που προέκυψε η καραντίνα και ουσιαστικά ο Πλατανιάς αναγκάστηκε να σταματήσει τις προπονήσεις, οι επαφές μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών είναι μέχρι σήμερα από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Το βάρος αφορά προφανώς το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά και όχι ποια θα είναι η κατάληξη της φετινής, αλλά σε κάθε περίπτωση εφόσον επιβεβαιωθεί μια τέτοια εξέλιξη, σίγουρα θα είναι δυσάρεστη για τον Πλατανιά.

karta antonis garden