ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οι προθέσεις Μαθιουλάκη και οι φήμες για την επόμενη μέρα

Συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες και σίγουρα εντός του Ιουλίου στον Πλατανιά. Αυτό γίνεται γνωστό βάσει πληροφοριών οι οποίες υπάρχουν.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Εν τω μεταξύ, η πιο σημαντική πληροφορία αφορά τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει να βρίσκεται στην θέση που είναι και ουσιαστικά να παραμείνει ως επικεφαλής στη διοίκηση. Επί της ουσίας, οι πιθανότητες είναι με το μέρος να αποχωρήσει, απ’ ό,τι να παραμείνει...

Από ‘κει και πέρα, στις προθέσεις του κ. Μαθιουλάκη είναι να κλείσει ό,τι εκκρεμότητες οικονομικές απορρέουν από αυτή τη χρονιά, ενώ το άλλο ζήτημα αφορά το τι θα γίνει και ποια θα είναι η επόμενη μέρα ουσιαστικά της ομάδας από τη στιγμή που σημάνει και στην πράξη αυτή η εξέλιξη. Μέχρι σήμερα υπάρχουν διάφορες φήμες, που αναφέρουν μεταξύ άλλων και για ενδιαφέρον ανθρώπων για την ΠΑΕ, αλλά επί του πρακτέου, για την ώρα, δεν υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό.

Εν πάση περιπτώσει, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις οριστικές εξελίξεις που θα υπάρξουν για ό,τι αφορά τον "ισχυρό άνδρα" τα τελευταία χρόνια της ομάδας του Πλατανιά.

karta antonis garden