ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εξώδικα (και) από Ποζατζίδη και Ρουσσάκη

Νέα εξώδικα έχουν αποσταλεί στον Πλατανιά από ποδοσφαιριστές που επιδιώκουν χρήματα και σε δεύτερο βαθμό την ελευθερία τους. Εφόσον δεν υπάρξει απάντηση από την ΠΑΕ μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε θα έχουν δικαίωμα προσφυγής.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Δύο από τους τελευταίους ποδοσφαιριστές που έχουν ακολουθήσει αυτήν την "οδό" είναι ο Στέλιος Ποζατζίδης και ο Μανώλης Ρουσσάκης, ενώ έχει προηγηθεί ο Ματέο Λεϊρία που επίσης είχε αποστείλει εξώδικο σε πρώτη φάση στην ΠΑΕ και μάλιστα διεκδικούσε ένα αρκετά μεγάλο ποσό όπως γίνεται γνωστό…

Οι εξελίξεις στον Πλατανιά σίγουρα δεν είναι ευχάριστες εν όψει της επόμενης ημέρας της ομάδας, όλα αυτά κι ενώ δεν υπάρχει ακόμη κάποια αντίδραση απ' τον πρόεδρο, με τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν ότι δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση γενικότερα για τις προθέσεις της ομάδας για ό,τι αφορά τη νέα χρονιά, αλλά και τα χρήματα τους.

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη σε πρακτικό επίπεδο οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές τουλάχιστον θα μείνουν ελεύθεροι από τον Πλατανιά παρότι έχουν ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Παρ’ όλα αυτά, η πληροφόρηση αναφέρει ότι τον ίδιο δρόμο ετοιμάζονται να ακολουθήσουν και άλλοι στην πορεία.

karta antonis garden