ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το δείγμα γραφής από Λεϊρία...

Με έναν ποδοσφαιριστή ποιότητας φαίνεται ότι ενισχύεται ο Πλατανιάς αυτό το καλοκαίρι. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ματέους Λεϊρία.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, παρότι η εμφάνιση του Πλατανιά σε αυτό το παιχνίδι (Ηρόδοτος) δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, ο ίδιος έδειξε και πάλι πολύ καλός, παρουσιάζοντας τα δείγματα γραφής του, όπως τα είχε επιδείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια που είχε αγωνιστεί. Και πάλι αποτέλεσε μια διαρκή απειλή για την αντίπαλη ομάδα, χάρη στην κινητικότητα, την ταχύτητα του επί της ουσίας και γενικότερα την απόδοσή του.

Οπως διαφαίνεται, ο Πλατανιάς έχει εντάξει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν ρολάρει η σεζόν και τον γνωρίσουν ακόμα περισσότερο οι συμπαίκτες του, αυτό θ' αποδειχτεί προς όφελος του Πλατανιά, διότι ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει μια ήδη πολύ καλή συνεργασία με τους νέους τους συμπαίκτες. Σταθερά από τότε που ήρθε στον Πλατανιά, ο Λεϊρία δείχνει παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Πλατανιά, ένας παίκτης που χρειαζόταν μετά την αποχώρηση του Παπανικολάου και σε κάθε περίπτωση ίσως αποδειχθεί η πιο χρήσιμη από τις μεταγραφές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι...

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε όλους όσοι δεν έκρυβαν την ικανοποίηση για την εμφάνισή του Βραζιλιάνου επιθετικού ήταν και ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης.

karta antonis garden