ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πραγματικότητα οι προσφυγές

Ενώπιον μιας δύσκολης κατάστασης στην πραγματικότητα βρίσκεται πλέον ο Πλατανιάς, καθώς έχει ν’ αντιμετωπίσει ζητήματα που αφορούν προσφυγές. Η πρώτη που έχει κατατεθεί, είναι αυτή από τον Ματέο Λεϊρία, αλλά θ' ακολουθήσουν κι άλλες τις επόμενες ημέρες.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Πρόκειται για το θέμα το οποίο έχουμε θίξει εδώ και πολύ καιρό, κάνοντας σχετική αναφορά.

Ενώπιον προσφυγών η ΠΑΕ...

Οπως αποδεικνύεται, ο χρόνος πέρασε χωρίς ουσιαστικά να καταγραφεί κάποια εξέλιξη που ν' αφορά τις πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έτσι κινούνται προς την κατεύθυνση να διεκδικήσουν δικαστικά τα χρήματά τους και βέβαια την ελευθερία τους.

Ο Λεϊρία όπως γράφουμε, έχει ήδη καταθέσει προσφυγή, αλλά στις πρώτες ημέρες του Ιούλη θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, οπότε μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση από τη διοίκηση του Πλατανιά και πώς ειδικότερα θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα.

Οπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, στον Πλατανιά δεν έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής κάποια ουσιαστική εξέλιξη από την πλευρά του προέδρου, ουσιαστικά όλα είναι στον αέρα εν όψει της επόμενης χρονιάς, με τους ποδοσφαιριστές από τη δική τους μεριά να παίρνουν τα μέτρα τους εν όψει κιόλας της συνέχειάς τους στο ποδόσφαιρο.

karta antonis garden