ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball δύο παιδιά του Gillette Unileague

Μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινάει η στελέχωση της Ελληνικής Ομάδας Minifootball εν όψει των διεθνών διοργανώσεων που θα πάρει μέρος το επόμενο Φθινόπωρο.

Όπως έχει γίνει γνωστό θα διεξαχθούν τρία καμπ σε Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Αθήνα για την τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών από το τεχνικό επιτελείο των Ανδρέα Ντρένοβα και Γιώργου Μπαστάκη.

Σε αυτό του Ρεθύμνου που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 26-27 Απριλίου αναμένεται να συμμετέχουν μάλιστα και δύο παιδιά από το φοιτητικό τουρνουά Gillette Unileague που διεξάγεται στα γήπεδα του Ελπίς-Νίκη τους τελευταίους μήνες και βρίσκεται σε εξέλιξη, στην τελική του φάση. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Αριόν Μάρκου και Γιάννη Μερόλλι (στην κεντρική φωτ. διακρίνονται τα δύο παιδιά) οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ήδη για την συμμετοχή τους στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει στο τρέχον τουρνουά με την παρουσία τους, με την ομάδα τους, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ να είναι μάλιστα και από τα φαβορί για να κατακτήσει τη διοργάνωση του Ελπίς-Νίκη.

DSC 0098

Ο Γιάννης Μερόλλι

markou

Ο Αριόν Μάρκου