Β' ΕΠΣ Χανίων

Το αντίο του "Γώνιω" στον Ιδομενέα

Χωρίς τον Βασίλη Γωνιωτάκη, πρώτο σκόρερ του Ιδομενέα και ολόκληρης της δεύτερης κατηγορίας τη χρονιά που πέρασε, θα συνεχίσει τη νέα περίοδο στην Α’ ΕΠΣΧ ο σύλλογος από τον Γαλατά.

Ο έμπειρος επιθετικός, σε συνέχεια των όσων έχουμε γράψει εδώ και καιρό στο athlitiko γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον Ιδομενέα, ευχαριστώντας το σύλλογο, τον πρόεδρο, Γιώργο Κορκίδη, τον προπονητή, Μάριο Σεργάκη και όλους τους συμπαίκτες του για την συνεργασία που είχαν.

Ο "Γώνιω" σε μια εξαιρετική σεζόν φέτος στην Β' κατηγορία, σκόραρε 25 γκολ, με αποτέλεσμα να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ για δεύτερη σερί χρονιά, αφού είχε επαναλάβει την ίδια επίδοση και πέρσι με τον Νέο Σαμψών (με 31 γκολ).

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει είναι τα εξής

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Ιδομενέα για τη συνεργασία που είχαμε αυτή τη χρονιά. Νιώθω πολύ χαρούμενος που προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε μια ιστορική ομάδα, από τις πιο ιστορικές που υπάρχουν στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο, τον κ. Γιώργο Κορκίδη, τον προπονητή, Μάριο Σεργάκη και όλους τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στον Ιδομενέα ό,τι καλύτερο στην Α’ κατηγορία τη νέα χρονιά και ποιος ξέρει, οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασυναντηθούν στο μέλλον».